Láva píchá
Pevně jej svírám v dlani,
cítím, jak píchá k slasti,
ten malý šutřík z Itálie,
co přinesl mi Vašek Maupic.
Kamarád při putování
na můj úlet nezapomněl,
líbezný amulet daroval mi,
maličkého čoko-ježka z lávy.
Pokládám Vesuv k dárkům,
ať vulkánů jiskra doutná,
ať vybuchují emoce a city,
dnes a taky do budoucna.
Komentáře (2)
Komentujících (1)