Za branami bezpečí
No tak jsme se zasmáli
praktičnému školení
novinkám BOZP
unavení ale v
Bezpečí …
/ podávali bezkašel /
okoralé všedností
usedá na ochranné pracovní pomůcky
podprsenka mě škrtí a tanga moc řežou
podpatky se nenosí
jenže Top je Top
až ke kotníkům
přepočteno hloubkou
Ochrany …
jsem jednička
a nemám závratě
v sexy oblečku
nijak erotický podtext na nich nenosím
má kontrolka to všechno hlídá
ve vejplatní pásce
mrcha podplacená závistí mého
Zdraví …
tím pramenem z Posázaví
čítá daňové položky neduhu
jenže já pribináčky nežeru
/ vlastně v poslední době
nemám ráda styk s plastem /
prostě mi nejdou k tělu
práce …
malý péčko
v sukýnce z máku
nohy volšový
ale test zmáknou na výbornou
a dokonce povedou bezpečnostní znaky
tam kde selže člověk
…………………………………………………
ale tam já už nebudu zápisníku
Přečteno 308x
Tipy 23
Poslední tipující: 6thSun, JardaCH, mamina, el viento, Levandule, jedam, isisleo, /cnz/, G.P., Lucie Teru, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)