Asi je zbytečné přidávat komentář, když všechnu chválu sebereš vlastními slovy a to málo, co zůstane, již všichni přede mnou nespočetněkrát vyslovili. Tak co říct? Krásné, výstižné, neuvěřitelné, pestré, barevné...jako ty sama :-)
18.05.2008 15:15:00 | Filosof
sice jsou to takové krátké veršíky, ale elegantní a moc hezké =) dávám ti tip =)
18.04.2008 12:34:00 | Faileen
Asi to my holky jinak neumíme... a potřebujeme k životu ty krásné lži... ale když je odhalíme, rozhodneme se, není silnějších lvic :-D
16.04.2008 23:47:00 | Levandule
třeba nelže... dyť je to pěkný, naivně věřit, nee?
16.04.2008 19:28:00 | Trdlo
ST za myšlenku a jisté city ... lhát, jak moc lhát? Doufám, že jen krásně. U mě s lží nikdo nepochodí.
16.04.2008 16:35:00 | NikitaNikaT.