po větru
Anotace: asi jakési brouzdání se mi...
po větru
stéblo za stéblém
hltá prostor
kolem svých květenství
co zmohou jiné
proudy nad travou
v tikotu netušené
prostoty
neurčené ničím
co stálo by za řeči
se protl
v určitém bodu
který vlastně není
se celé dozvěděl
dostatečně pozdě
tak brouzdá se rosou
mezi stébly trav
a vítr fouká
a stéblo za stéblem
hltá svůj prostor
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT., kokeš od pana krbce
Komentáře (3)
Komentujících (3)