Izolace
Zabydleli jsme se v ponorných řekách
v podzemních jeskyních
barevné sny si promítáme
na holých bílých zdích
Povídáme si s očima na displeji
měřícího čas našeho hovoru
milovníci amerických seriálů
a půlnočních hororů
Náš svět se smršťuje rychlostí
zhasínajícího světla
pod Betlémskou hvězdou se nikdo nerodí
čekárny plné pacientů, kterým se hlava spletla
Se sklopenou hlavou a tmavými skly
úspěšně předstíráme slepotu
sběratelé laciných krámů
zaplňujících strach a prázdnotu
Komentáře (0)