odletela víla
Anotace: ...odletela, nenavrátne....
Na hladine jazera
Videla som tieň-
Pegasovho tela,
Keď dotkol sa ho Midas
Svojím prstom...
Na hladine jazera
Stál si ty,
Malý huslista,
Čo hral pieseň
Bláznivej milenky,
Opustenej,
V tieni stromu
Učupenej
Nočnej víly
S elegantným darom
Tvojej neschopnosti.
„ Neodídeš...“ povedal si.
Odletela
(na zlatých krídlach
Pegasovho tela)
Odniesla si kúsok
Tvojej zbabelosti.
Vrátila by sa,
Stačilo povedať:
„ Neodchádzaj, prosím
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, Petbab, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)