Nevím proč, ale připomnělo mi to odrhovačky, které se člověku vetřou a pak si je musí zpívat, ať chce nebo ne. Rytmus výborný, vtipné je to také, jen je to možná malinko l´art pour l´art. Aha, už vím, co mi to připomíná - "Včera večer u sila já to prvně zkusila..."
Ale ne, dá se v tom najít i něco hlubšího, jen se musím probrat tím kafemlejnkovým rytmem.
27.04.2008 14:46:00 | tiny Tine
Supertip!! :-)
19.04.2008 11:27:00 | Chancer
tak za tohle jsemti dala ST !!
Dost me to pobavilo a videla sem to v zhavych barvach :-D
Fakt super, tleskam
16.04.2008 19:00:00 | saddova