Anotace: .......
Jo jo holt jsme tady takovej krizovej štáb........ale já vím čím to je........nesvítí sluníčko.....nedá se sedět venku na trávě........a vzduch pořád ještě voní jarem strašně málo.....ta zima se nám nějak né a né vzdát...
17.04.2008 05:51:00 | Lucie Teru
Waw! To sedí! Mám Tě ráda, holčičko, drž se (já má pracovní krizi :-DDD)
16.04.2008 23:46:00 | Levandule
Proč mlčet? Snad protože potom můžeme předstírat a nepřipouštět si že jsme jiní než bychom měli být.
16.04.2008 20:25:00 | Lucie Teru
zeptaji-li se te na viru--mlc!
tohle v sobe ma hodne..proc mlcet...
16.04.2008 18:02:00 | Adrianne Nesser