Andělaská láska
Anotace: ehm, ehm asi mě chytla elfo-mánie xDD
Byla jednou jedna elfka
co jiná, než ostatní byla
místo uší špičatých
měla křídla bílá
její oči byly světlem
v nekonečné prázdnotě
a prováděli poutníky světem
toužila po lásce
však nebyla jí přána
jednou našla prsten lásky
co dal chlapec malé dívce s plavými vlásky
proplakala noci půl
když cítila se jako v plotě kůl
a pak záře rozjasnila její tváře
toužila po lásce ale nebyla jí souzena
proč?
ona se andělem státi měla
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)