toulavá
toulavá
často opouští
místa známá.
chtěla by cestovat
po krajích neznámých
chtěla by toho víc a víc.
nechce být někým jiným
a vzory jí nebaví.
nebaví ji být tam,
kde je čekána.
nebaví ji splňovat,
co druzí vysnili si o ní.
má mnoho zájmů zakázaných
má mnoho snů nesplněných.
a přeci celkem štěstí má
však ráda
toulavá..
(to jsem já)
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, brooklyn, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)