Idea pošetilé
Anotace: Platonicky. Jen obyčejný vzdech, co předchází rozloučení.
Možná máš vrásky v obličeji
Mi nádherný se přece zdáš
Říkám si
O čem přemítáš
Za očima, co tolik hřejí
Jsi naléhavě přísný vždycky
Nechávám skrz nás plynout čas
Proč někdo tolik atypický
Rozhoupal ve mně
Nerytmicky
Přílivy ker, co berou hlas
Jak nemilovat
Řekni
Někdy
Dokud tě ještě uvidím
Ač před námi jsou prázdné roky
Zůstaneš ve mně
Já to vím
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: prostě Zuzana, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)