Setmělo se...
Ptala ses mě,
mám-li tě rád,
ptala ses mě,
chtěl jsem se smát.
Hnusíš se mi
od podstaty,
i když máš ty
bílé šaty.
Jsi jen přizrak,
já ti nepodelhnu,
nebudu další,
koho stáhneš ke dnu.
Hezké tváře
a úsměv sladký,
zhořkne až se
vrátím zpátky.
Zpátky na zem,
na vlastní nohy,
už nebudeš psát
lživé slohy.
Spletla jsi se,
teď však bolí
ten nůž v srdci,
tupý, holý.
Na jeden čas
výměna stran,
vrah je soudce
a soudce stíhán.
Nebudeš dál
hrát si s lidmi,
už je konec,
venku přítmí.
Setmělo se,
nebe plné hvězd,
dlouhý tunel,
světlo, do nebe vjezd.
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: mosquito, Dedillope, Solitary Angel, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)