zajímavý je, že lidi si pod slovem hipík vždycky napřed představí chlast (všelicos), drogy (travku), muziku (rokec), promiskuitu (viz. báseň :) )... a pak až nějaký názory... to o nás lidech (a psech) lecos vypovídá :)
tím jsem nechtěl říct, že je to špatný...
17.04.2008 20:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl