Řekni mi
Řekni mi,
že to všechno je jen sen,
podívej se na mě,
a za ruku mě vem.
Řekni mi,
že se tohle neděje,
podívej se na mě a řekni,
že je tu naděje.
Vem mě do svého náručí,
a tiskni mě k sobě,
slib, že tuhle lásku nikdo nezničí,
a že nebudu ležet v hrobě.
Té krve si nevšímej,
a řekni ta dvě krásná slova,
lidi okolo sebe nevnímej,
já tě chci slyšet znova.
Že mě miluješ,
že máš mě rád,
a až tady nebudu,
budeš na mě vzpomínat.
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: elfkan, Psavec, mamina, veronicie, ona, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)