POPRAVA
Vzýval jsi ďábla na pomoc
a sešli se tři soudci.
Rozum, svědomí a cit.
Sešli se, aby se poradili.
Ač prosila jsem o milost
že jsem tě chtěla mít,
nakonec mne popravili.
Zabil jsi mě.
Leč, já ještě žiju.
Teď krutě zasažená
kapku po kapce
svou vlastní krev piju.
Komentáře (1)
Komentujících (1)