Anotace: Všem hodně zdravíčka - a také toho štěstíčka - kde najít sílu mám, nevím - bolest prožívám, slzy roním ...
Přeji Ti, ať vše se v dobré obrátí, Tobě zdraví se navrátí a na tvář krásný úsměv...moc Ti to přeji!!!
17.04.2008 11:52:00 | Lorraine
Zdraví je to jediné v životě nejcennější, je víc, než láska. Zdraví nikdy nezískáme zpět, pokud o něj přindeme. Věř, že je mnoho lidí, kteří jsou na tem hůře, je třeba si řéct aspoň toto, když už nic, i když aj to je bolestné, kdy trpí druhý ...
17.04.2008 09:56:00 | NikitaNikaT.
...co ti k tomu mám napsat,nejsem Bůh který utrpení a bolest toleruje,jako člověk s tebou soucitím a je mi smutno.Pomoci neumím,tak snad jen milým slůvkem pohladím...drž se kopretinko...
17.04.2008 09:52:00 | WAYWARD