Kdyby tam tak hupsnul takovej život na sexy vysokým podpatku, což?
22.04.2008 14:07:00 | Juan Francesco de Faro
paráda. A ještě se pořádně zabalit, jako doutníky a vůni si vychutnat, to cítím, tu pohodu. To přijde, uvidíš 1*. P.S. A nebos myslel černou na bílým prostěradle :-)?
22.04.2008 07:17:00 | cevert