slovo láska se zdá Bláhovi ,protože po ní touží stejně ,jako ty ,mi všichni:-)) krásná báseň ,promiň za ten šprým :-)
17.04.2008 11:19:00 | Belmon
...a kdyby byly hmotou byly by zašlapány botou.
Nádhera,to by se mělo vytesat do kameme,kam jinam,že?
17.04.2008 10:15:00 | WAYWARD
Konec je velmi myšlenkový a neznám na tu otázku odpověď. Možná proto, že je člověk zamilovaný, že miluje ... Ví Bůh, proč pro lásku se také trpí a ne málo ...
17.04.2008 09:57:00 | NikitaNikaT.