Nezapomínat žít
Anotace: Ať si z toho každý vezme co chce:)
zběsilé listování v paměti
***
Otáčím stránky mozkovny
***
výbuch myšlenek
***
Rána prstů hromu
**
znepokojivé pocity
prožití traumatu
chvíle deprese
bolest
stesk
a lítost
nad smrtí
blízkého
**
lék neexistuje
ale možná....
....stačí nezapomínat žít
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Isobel, Marfuša, Psavec, labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)