Už dost
Anotace: Krutý svět, ale dobro nepředělá...
Už dost bylo trápení
smutku a žalu
už dost bylo soužení
pro ten krutý svět
už dost bylo zoufání
pro lásku a city
už dost bylo věznění
vlastní duše v sobě
už dost bylo brečení
pro ty lidi hříšné
už dost bylo běsnění
pro nespravedlnost
už dost bylo mučení
pro své i vlastní chyby
už dost bylo loučení
s největšími sny
už dost bylo myšlení
proč se svět točí
už dost bylo toužení
po tom co je běžné
už dost bylo zkoušení
začít zas a znovu
už dost bylo bělení
mé pošpiněné mysli
už dost bylo kráčení
za nesplnitelným
už dost bylo pálení
mých zelených očí
už dost bylo nenávidění
této chvíle i sebe sama
už dost bylo básnění
o tak moc smutných věcech...
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, čertíček, toužím.jít.dál, /cnz/, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)