hodiny odbily půlnoc
Anotace: o půl noci na zarade..no oc bych tam asi dělal :)
hodiny odbily půlku noci
odrazy světel jak rejnoci
míhaj se na bílem stropu -
já na zahradě hrob si kopu
Hodiny odbily půlku noci
tikot se řítí slepou nocí
počítá čas co mi ještě zbývá
Slnuce před Měsícem se skrývá
Kopu, kopu - s časem o závod
až z čela mi kane chladný pot
Kopu a kopou - kop kop kop
k svátku jsem dostal zánovní krumpáč
k narozeninám dám si hrob
a na míru mi šitý, teplý rubáš...
Přečteno 848x
Tipy 6
Poslední tipující: Syala, Isobel, Moonlight7, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)