zešikma
Zešikma za stíny objektů
V rovině zdání
V pološeru chladnoucích světel
V prašivém vlnění
Tmavého světla těl
Vzdálených hvězd
Se zde na zemi
Mírně propleten
Chová jak dítě
Štěstěny
Aniž tuší jen
Co skryto
může být
každičký den
v něm
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., excited, Danah
Komentáře (2)
Komentujících (2)