Dítě, noc a všeznalec
Anotace: možná krásu vnímáme jinak
Podívej,
na nebi svítí perličky.
I ty hloupej,
to září jen hvězdičky.
Ryby rybičky,
co nám plavou nad hlavou.
Zase plácáš,
to bude únavou.
Máš je v očích,
hvězdy, jiskřičky.
Kdepak, ty z nebe
prosvětlují noční uličky.
Zvedni hlavu,
mrkají, mávají.
Ano, ano,
občas také padají.
Tak podívej se,
jenom chviličku.
Už spi
neposedný uzlíčku.
Na čelo hubičku,
zvláštní teplo v srdíčku.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: /cnz/
Komentáře (1)
Komentujících (1)