Myšlenka
Anotace: Tolik ztraceného času........
Když myšlenka se zatoulá, bůh ví kam - do neznáma,
tiše na tě zavolá: "Jsem opuštěná zcela sama".
Je mi moc líto myšlenek, které se za noc vytratí,
jsou jako slzy panenek, které nám nikdo nevrátí.
Uchovej si tu myšlenku, jako nejkrásnější vpomínku.
A až ucítíš opět vítr vát,
to vlaje myšlenek sněhobílý šat!
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, divoska_jaja, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)