no, špatný to rozhodně není:-) nelíbí se mi první dva řádky, dál se mi to líbí, jen mi tam nesedí to hodně řekne ti, vynechala bych to:-) No a možná bych vynechala i poslední verš, bylo by to pak takový zajímavější ( pro mě samozřejmě, každýmu se líbí něco jinýho:-))
15.11.2006 22:08:00 | Odváté zrnko popela