Anotace: U nás na škole všichni hulí, je to tam jako jedna velká továrna, už mě to štve tak jsem jendou psala...
j já vím..ale já prostě je nechápu, ta si kazit život, ale je to jejich věc...
18.04.2008 21:20:00 | KiQi
Má to svoju myšlenkku aj nápad ... jj, každý má na kouření vlastní názor. Věř ale, že nervozním lidem se to naopak povoluje. Většinou každý začína z blbosti.
18.04.2008 09:14:00 | NikitaNikaT.