Noční můra
Za zvuků hromů lítají blesky
chatrč se třese v základech
na půdě ze stropu padají desky
hrůzou a strachem tají se dech
klapání na dveře v noci mě budí
pomalu scházím ke dveřím
na starých schodech nohy mne studí
otevřu…, svým očím nevěřím
přede mnou stojí smrtka v kápi
očima bodá mne do hrudi
svou kosu pevně svírá hnáty
proboha, ať už se probudím!
jedinou ranou hlavu mi sráží
a moje tělo klesá na zem
upíři se mnou v pekle si hází
sám svoji dobrotou já byl jsem zrazen.
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)