Anotace: Tímto textem chci dát jen najevo to, že sebeukajování je věcí naprosto lidskou a normální, a i když to někdo tají je to jen jeho věc....
No.. teda. Velice zvláštní téma, Jsme si docela jistá, že jsem za celou tu dobu nic obdobně zaměřeného nečetla..:) A upřímně - podle té anotace bych čekala, že to bude i horší..:)
20.04.2008 15:38:00 | prostě Zuzana
Teď jsem si vzpomněla na myšlenku.. bohužel nevím koho...
masturbace je sex s někým, koho máme nejraději :)
18.04.2008 09:44:00 | excited