Chudoba
Anotace: Když nemám v kapse ani vindru..ani vydru :D
Jestli chudoba mě zničí
a pojme za manžela
dám si ráno chleba s ničím
a půjdu do kostela
Svěcenou vodou chleba spláchnu
a promluvím k bohu –
ať už konečně si dáchnu
ve svém hrobu
Pak si zas půjdu domů číst
noviny a Lakomce
pěkně první, druhý, třetí list
od začátku do konce…
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: Lité, Zasr. romantik, Syala, Isobel, hanele m., NikitaNikaT., Psavec, Belmon, Šerák, excited
Komentáře (5)
Komentujících (5)