Život...
Na vrcholcích i rozvalinách
srdečního uzlu..
Účtuješ s pocity
a pozůstatky pudů..
Nad tichým kvílením
vyprahlé duše..
Vznáší se ticho..
Tak zvláštně hluché..
Směsicí vůní provoněné..
Tou vůní chtějí být pohlcené..
Tvé dlaně co hledají,
křídla, co nemají..
Pohledy do dálky..
Těkají tam i zpátky..
Z věžových domů,
do stínů stromů..
Hledají kudy jít..
Jak se v moři lží netopit..
Nechtějí nic jenom klid..
Tichých rán..
Přečteno 368x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, kavec, bělásek, vodnař, s.e.n, Petbab, zena, milan nov, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)