Proměna
Anotace: První básnička.Psala sem ji,když sem se pohádala s rodiči zase kvůli nějaké blbosti...
Před zrcadlem stojím,
sebe nepoznávám.
Kdo je ta,co vidím,
já se často ptávám.
Oči dřív tak veselý
nějak posmutněly,
všechen jas
v nich náhle zhas.
Tohle to jste chtěli?
Já se snažím,pomáhám,
proč si toho nevážíte?
Nadarmo se námahám,
stejně to neoceníte.
Nechci žádnou odměnu!
Jenom DÍK by stačilo,
místo toho vyslechnu,
jen to,co mě ranilo.
Kvůli tomu moji tvář,
často zdobí slzy,
kdy se vrátí očím zář?
Snad to bude brzy...
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, strašidýlko-střapatý, vodnař, jaňa, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)