Lidé a život
Anotace: Lidé si často myslí či dělají..
Že život je jen neútěšná bouda
na skrytí před luxusem štěstí
a ostatní lidé divocí psi
uvázaní k ní.
...
Že lidé touží po velkých věcech
přitom nedají dopustit na maličkosti
co si doma vystavují
a vzpomínají při nich.
...
Že se dušují, kolik mají přátel
a pak stráví večer s flaškou v ruce
volajíc známým
ale odpovědí je jim hlasová schránka
...
Že dávají svá srdce na odiv
do výloh levných obchodů
vyprodej - sleva - výhodný nákup!
jen aby byli něčí.
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Strix, Bíša, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)