Hra na lásku
Viděla jsem tam
věž drženou na obloze
Slyšela jsem
v té tmavě modré noci
hudbu ,která nás zvala domů
Viděla jsem tam
v tom vzdáleném poli
květiny otočené k obloze
Cítila jsem se tam
v té tmavě modré noci
doma
Hvězdy budou vždy průvodci
na naší cestě
Od pouští až tam kde fouká krutý vítr
Ale taky tam kde jsou naše srdce
A kde spí všechny naše lásky
Teď když je tlukot našich srdcí
tak hlasitý
Tam my najdeme svou čest
A budeme v bezpečí a povede nás ze tmy
Můžeme si hrát na lásku a tančit celou noc
Až do svítání a zpěvu ptáků
A potom láskám zpívat a nechat ji spát
Přečteno 295x
Tipy 25
Poslední tipující: elfkan, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, WhiteSkull, vodnař, dva, Emily Winnacott, Favi, Lachailla, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)