zvonili zvony
Anotace: ... v mojej dedine,
Zvonili zvony
V obľúbenej vsi,
Že odišiel navždy
Ten pán,
Čo kŕmieval psy,
Blúdiace ulicami.
Zvonili zvony,
Že smutno mi je
Za starými časmi,
Chcem sedieť pod tými lipami
A vidieť ženy s cigaretou,
S čiernymi mačkami.
Zvonili zvony,
Kláštorné zvony,
Ku cti nebohému.
Utiekla som...
Viem...
No stále cítim ich vôňu.
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, Franti, Belmon
Komentáře (1)
Komentujících (1)