Anotace: miniatura
Pozn. mimoběžná: Měli jsem už Dlouhého, kdysi i Širokého /teď i Tlustého!/, jen ten Bystrozraký nikde /Cimrmanova Krátkozrakého radši ani nepřipomínejme./ :o)
18.04.2008 17:40:00 | Juan Francesco de Faro
kryštof kolumbus... konkistadoři... austronauti... myslím že na tom byli stejně - ale zvědavost a touha poznávat ty dálky zvítězily... :o)
18.04.2008 17:34:00 | hanele m.