Anotace: miniatura
Každý prorok je na začátku oslem. A já mám oslíčky ráda. Ať už cinkaj zlatem, nebo moudrostí. Hezká.
19.04.2008 13:45:00 | Čarokrásná dívka od vedle
Jenže jde o to, jak to kdo chápe. Oni se mu třeba smáli, ale on možná měl na smích ještě čas. A pokud to byl dokonce bílý osel...
18.04.2008 17:45:00 | Juan Francesco de Faro