Múza

Múza

Anotace: Z mého života...

Měla malý blok
z lipového listí
a tuhami z křemene
si načrtla svůj sen.

***

Křídla
- sněhem nadýchaná
chladící rány
malé holčičky
co ji otec
měl "tak rád".

Peří
- s ozvěnou fénixe
na zahřátí mužů
kteří milovali
svoje ženy
na ulici
v láhvi sektu.

Bělobu
- na rozsvícení zraku
temných pannen
co pro jeden výkřik
osleply.

Snad i ruce
- silné zdvihnout koutky
úsměvů dětí,
když pro nemoc tváře
zkřivily.

***

Odešla s obrázkem
v rukou mladých
umělců.

A se slzou
na průsvitné tkáni,
že svými sny
bude navždy
"jen"
inspirovat

životy
padlých
andělů.
Autor Viviana-Mori, 18.04.2008
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Maura, carodejka, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krasne lehke a jemne ..vilo.

20.04.2008 19:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel