Silikonová slza
Anotace: Já už to nevydržím
Silikonová slza
Já nebudu sedět
s rukama pod zadkem,
když ostatní pláčou..
Já nebudu, neumím
držet hubu,
když se mi něco nelíbí.
Takže di do prdele
Je mi špatně
z těch rádoby zúčastněnejch
ksichtů na každým kroku
Lidi, dyť buďte upřímní...
Přečteno 300x
Tipy 18
Poslední tipující: Dračičák, kryndy, Pišák, Erion Fate, Severka, PoeziGirl, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)