Žena
Anotace: Jedna malá ukázka toho,co pro mě znamená slovo žena.
Žena má velký dar utěšit bolest srdce,
a zchladit ten nepříjemný žár mužova těla.
Žena může být matkou,milenkou,
ale také i tou nejlepší přítelkyní.
Dokonce i ta nejvýznamnější slova v životě
člověka jsou rodu ženského - láska a smrt.
Právě proto buď štastná,že tě Bůh učinil právě ženou.
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, PoeziGirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)