Anotace: Nechápu jak to může být 9 měsíců.Přijde mi to jak včera..:,( O kamarádovi, který se nedožil 20ti let.
tak z tohodle dilka me zamrazilo a ukapla slza.. tady slova nestaci, vim jaky to je.. preju hodne sily
26.04.2008 23:42:00 | Jen tvůj anděl
krásná báseň ... velice s tebou soucítím ... je vidět, že ti jde od srdce, ale každý máme v životě nějaké překážky ... báseň je smutná jako ty, ale krásná (asi jako ty) =o)
20.04.2008 17:23:00 | AyA Ones
Velmi smutné dílko. Nemohu hodnotit. Nemám ani slov ... Jen upřímnou soustrast a vzpomínky nám nikdo nikdy nevezme. Uchováváme si vetšinou jen ty hezké.
18.04.2008 21:27:00 | NikitaNikaT.