Anotace: ...
beze změny - zas mě ti andělé zaskočili :o)
27.10.2008 15:03:00 | hanele m.
ten čtvrtý řádek mi na ty předchozí nenavazuje, jako by tam něco chybělo - a možná je to jen můj momentální pocit... jestli sem eště někdy najdu cestu, třeba to uvidím jinak :o)
11.07.2008 23:59:00 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?