Anotace: prosim o komentar
K Mistru Krchovskému to má sice ještě velice daleko... I když možná to Ty ani nechceš psát jako on. Tip dávám i přesto, že obsah u Tvé básně převládá nad formou a že verše nejsou příliš otevřené. Líbí se mi ale téma. Čím více budeš číst klasiky a čím déle sám budeš psát, Tvá díla budou lepšími a lepšími.
18.04.2008 23:14:00 | Ctěný pán