Psychopatova hra
Anotace: KOmentar by neuskodil diky:-D
Dým za nímž se skrývá strach, obklopuje můj život,
stal se ze mě vrah.
Byl to krásný pocit, cítit jak nůž klouže v mase,
jen se bojím, abych nezkusil to zase.
Ucítil jsem pach smrti, ale nepřišlo mi, že nějak
smrtí-ba naopak, jeho vůně zlákala mě vhodit dítě
do nedaleké tůně.
Stal se ze mě Psychopat. Smrt, nenávist a pláč,
to mám rád. Pojďte si se mnou někdo hrát.
Nebojte nikomu neublížím, jen se s vaší rudou krví trošku sblížím.
Za teplých nocí mívám hlad, toužím po krvi, to nedá mi spát.
PROSÍM, PROSÍM POJĎTE SI UŽ NĚKDO HRÁT
mé jméno, je Psychopat
Komentáře (1)
Komentujících (1)