Zesranej pomník od zavšivenejch holubů
Anotace: jenom být nestačí.
U památníku starých husitů
sahám pod kabát mladé dámy.
"Mami."Ozve se dětský hlas,
nechápe a další slovíčka neumí.
Já zatím vdechoval výpary z kundy
hmmm...ta slast jak vývar z rybyny,
jak polévka z rybých hlav.
Dav si cosi šeptá
a mně neuniká má vlastní paranoia.
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Jasmin de Paris
Komentáře (1)
Komentujících (1)