Ledová královna
Anotace: bez citů a bez nadějí...
Místo srdce kousek ledu,
Místo duše temnota.
Po smíchu s příchutí medu,
Zůstala jen prázdnota.
Vyměnila svoje hračky,
Za ledové království,
Místo pravdy lživé frašky
A promlčená tajemství.
Nepláče, když je malá,
nic jí za to nestojí.
Kdysi dávno se snad bála,
Však teď už se nebojí.
Bez citu a bez naděje,
Cupitá dál osudem,
Jako jediná tu po nás zbyde
V časech, kdy mi tu nebudem.
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Marfuša, LuciAngel, Jana.Amálka, PoeziGirl, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)