V přítomnosti
Anotace: "Věřím tomu, že když jím a nikdo mě nevidí, tak se kalorie nepočítají." Izzie Stevensonová (Chirurgové)
Možná se to blíží.
Nechci, ale musím.
Chci, ale nemůžu.
Zmatek, stesk, rozepře.
Barvičky?
Přijdou poději - snad.
Nyní jen čerň
a živočišná růž.
Komentáře (0)