Myšlenka a předtucha..
V kaluži koupe se myšlenka..
Je jako vlásek tenounká..
A šeptá já jsem hezounká..
A za ní v pozadí..
Jen nenápadně obchází..
A šeptá jemně do ucha..
Poslouchej já jsem předtucha..
Maličké zrnko písku,
co povznesl ho vítr..
V oku mě tlačí..
Co to..?
Proč pláči..?
Je z duše, z uvnitř těla..
To předtucha ho tiše probudila..
A zkázou uderu rozvířila..
Přetéká kalich červeného vína..
Co v sobě bolest svírá..
A písek z duše srdce rozedírá..
Ztracená víra..
Přečteno 368x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, dva, vodnař, Belmon, bělásek, Alan Black, Severka, Bíša, zena, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)