Zkrat v hlavě..
Na tiché pláni,
tam někde v dáli..
Na větvích stromů,
zpěv ptáků k tomu..
Hledám to ticho,
co mluví..
Sevřené dlaně,
dýcháš mi na ně..
Psi táhnou saně,
pohlédni na ně..
V očích je svit,
sny jako břit..
Někdy Tě bolí,
pak je zas hojí..
Noci a dny..
Na sněhu stopy,
od koňských kopyt..
Za okny clony
a tiché tóny..
Zamčený byt..
Životní kolorit..
Přečteno 518x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Belmon, Ctěný pán, bělásek, Alan Black, Severka, Bíša, zena, kavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)