Anotace: /2006/
Dobra... a este pote, co sem ji vcera slysela z osobniho prednesu... jj, povedla se.
08.06.2008 18:22:00 | Me and you and all the others
Opravdu působivé;)nechala bych ji tak jak je...protože je moc povedená...*
19.04.2008 15:18:00 | Severka
Mě tam taky nepřijde nic nadbytečné, případně by to svou zdánlivou nadbytečností mohlo referovat o zbytečnosti některých úkonů, které "moderní" soudobý člověk provádí.
Původně samostatné střepy se tady spojily v hořké, leč pravdivé zrcadlo
19.04.2008 12:18:00 | CorrimsonTom
Děkuji:-)Ano, přemýšlela jsem o vyškrnutí nějakých pasáží..či o vybroušní pointy..třeba to ještě přijde..nápad sám..když ho nebudu tahat (za ocas:)
19.04.2008 09:49:00 | Andrea Vatulíková
Hojky, básen velmi zajímavá, pěkná myšlenka..jen některá slova mi tam přijdou zbytečně nadbytečná, přesto ti tleskam, davám tip a bohužel musím uznat, že máš naprostou pravdu..
19.04.2008 08:43:00 | saddova