RANNÍ POHODA
Anotace: Pocity z dnešního rána - ráno
Poklidné ráno
Poklidné, bez hluku, smogu, křiku a zloby
Poklidné ticho, vzpomínky
Poklid v duši
Větve bez pohybu
Vítr slyšet není
Ticho, bez bubnujícího deště
Našlapujte potichu
Vonící snídaně
Na stole káva
Báječné plány
Tak nějak dočasně
Vždyť přijde zase probuzení
Poklidné ráno mizí
Řešení nových problémů
Rozčarování a probuzení
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: igniss, Pišák, Psavec, NikitaNikaT., PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)